ERZURUM / HORASAN - Fehmi Bilge İlkokulu

May

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMA BAYRAMI KUTLAMALARI.

Sevgili Öğrenciler,

Okuma bayramı, bizlere kitapların büyülü dünyasını keşfetme fırsatı sunar. Kitaplar, bizi hayal gücümüzün en uçsuz bucaksız diyarlarına götürür ve bilgiyle donanmamızı sağlar. Bugün, okumanın ve kitapların değerini bir kez daha hatırlayarak, bu önemli geleneği coşkuyla kutluyoruz. Her birinizin okuma tutkusunu ve merakını takdir ediyoruz. Sizler, yarının liderleri ve dünyayı şekillendirecek güçlü bireyler olarak büyüyorsunuz. Okuma bayramınız kutlu olsun!

Sevgi ve saygılarımla,

May

Minik Yavrularımızın ''ANNELER GÜNÜ'' İçin Yaptıkları Etkinliklerimiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gelenksel Oyunlar Kazananları Ve Ödül Töreni.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreni.Okulumuzdan Renkli ve Eğlenceli Görüntüler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Düzenlenen Devir Teslim Töreni.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ OKUL GÖSTERİMİZ.İSTİKLAL MARŞI DOĞRU VE GÜZEL  OKUMA YARIŞMASI OKUL BİRİNCİSİ ÖĞRENCİMİZİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ.

HOŞ GELDİN RAMAZAN

Mrt

Okulumuzda yapılan bütün sııfların katılımıyla gerçekleşen İstiklâl Marşı Doğru Ve Güzel Okuma Yarışması.

Ock

ÇEDES Projesi Kapsamındaki Resim Yarışması Çalışmalarımız. Farklı istasyonlarda grup çalışmalarımız.

4.Sınıf öğrencilerimizin atık malzemelrle  oluştırmuş oldukları kuş evleri.